Kettu - Ähtäri Zoo

Kettu

Vulpes vulpes

Tämä eläinsatujen tuttu veijari on talviturkissaan valkoisella lumella upea näky. Luonnossa sitä ei useinkaan pääse näkemään, sillä se on tyypillinen yöeläin, joka liikkuu mielellään illan hämärässä tai sarastavassa aamussa. Sen pääasiallisen ravinnon muodostavat pikkunisäkkäät, kuten myyrät ja hiiret.

Uhanalaisuusluokitus

LC eli elinvoimainen. Laji on hyvin tunnettu, jonka kanta on runsas tai vakaa.

Kuvagalleria

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Saat ensimmäisenä tiedon eläinten kuulumisista, puiston tapahtumista ja tarjouksista!
  • flowpark ahtarizoo
  • honkiniemi
  • luoman hirvimokit
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Varausehdot tähän

Varausehdot tähän