Kokous- ja
tapahtuma-
palvelut

Lue lisää...

 
 
 
 

Ähtäri Zoo Instagramissa

@ahtarizoo

image1
image1
image1
image1
image1
image1

Hotelli Mesikämmenestä Zoon oma hotelli

TIEDOTE   18.5.2016                                                     

 

Hotelli Mesikämmenestä Zoon oma hotelli

Hotelli Mesikämmen valmistautuu 40 –vuotisen taipaleensa juhlavuonna uuteen sesonkiin vauhdilla ja vahvasti kiinni tulevaisuudessa. Hotelli Mesikämmenen omistus siirtyi Ähtärin Eläinpuisto Oy:lle 1.4.2016 alkaen. Eläinpuiston  Master Plan 2030 kehityssuunnitelman mukaisesti  Ähtärin Eläinpuiston liiketoiminta laajenee, kun majoitus- ja ravintolatoiminta liitetään Ähtäri Zoon yhteyteen. Näin voidaan palvella entistä tehokkaammin Zoo & Resort palvelukonseptin mukaisesti niin perhematkailijoita, erilaisia ryhmiä kuin kokous- ja yritysasiakkaitakin.

 

Hotellipäällikkö aloitti tehtävässään

Hotelli Mesikämmenen uutena  hotellipäällikkönä aloitti 16.5.2016  Joonas Ylä-Jussila. Hän siirtyi nykyiseen tehtäväänsä Original Sokos Hotelli Alexandrasta, Jyväskylästä. Hotellin toimitusjohtajana toimii Eläinpuiston toimitusjohtaja Juhani Haapaniemi.

 

Matkailualue vauhdilla kohti kesäsesonkia 2016

Hotelli Mesikämmen on aina ollut matkailualueen sykkivä keskus ja se on osaltaan myös osa suomalaista arkkitehtuurihistoriaa. Sen suunnitteli arkkitehtiveljekset Timo ja Tuomo Suomalainen, joiden käsialaa on myös mm. Temppeliaukion kirkko. Hyvä arkkitehtuuri kestää aikaa ja se pitää hyvin paikkaansa myös hotelli Mesikämmenen kohdalla. Jylhä Kalliokäytävä antaa omaleimaisen tunnelman ja tarkoituksena  on, että hotelli tulee palvelemaan entistä enemmän pääkohderyhmää eli perheitä.

Luonnon omaan hotelliin tehdään mittava saneerausohjelma, jolla hotellin tilat saadaan tämän päivän vaatimukset täyttäviksi ja hotellia päivitetään yhä enemmän Zoo ilmeellä. Lisäksi sesongin ulkopuolella  nostetaan valmiutta palvella yhä monipuolisemmin kokous- ja yritysasiakkaita. Myös ravintolan tapahtumatuotannon kehittämistä jatketaan.

 

Alueen uudet ravintolapalvelut

Hotelli Mesikämmenelle siirtyi  huhtikuun alusta  ravintolapalveluiden hoitaminen ja kehittäminen kaikissa Zoon ruokailupisteissä. Uutuutena kesäsesongille on Ähtäri Zoo Camping Pizzeria Mekkoranta, josta voi vaikka veneellä hakea mukaan herkulliset pizzat. Zoon Kotieläintilalla taas hyppäät aikamatkan ihan toisenlaiseen tunnelmaan, jossa voit nauttia kaffit tuvassa ja kamarissa. Kaakkolammen kahvion tuotevalikoima uudistuu ja kahvikioskista nappaat mukaan erikoiskahveja.

 

Virtuaalisuus on tätä päivää

Hotellin tulevaisuutta on lähdetty rakentamaan myös virtuaalimaailman suuntaan. Kesäsesongin startatessa langaton verkko toimii kaikkialla hotellissa ja sen 100 huoneessa. Kesäkuussa avataan hotellissa myös Virtuaali Zoo, joka tehdään yhteistyössä Haaga-Helian ja Tekesin rahoittaman kansainvälisen The Box –hankkeen kanssa. Virtuaalitilassa voi tutustua uhanalaisiin villieläimiin ja niiden suojeluun Suomessa ja muualla maailmassa.

 

Juhani Haapaniemi, toimitusjohtaja

Ähtärin Eläinpuisto Oy, Hotelli Mesikämmen Oy 

Joonas Ylä-Jussila, hotellipäällikkö, Hotelli Mesikämmen Oy

VARAA OMA ÄHTÄRIN LOMASI Saapumispäivä: Lähtöpäivä: Min. henkilömäärä: