Ähtäri Zoon kesäsesonki pyörähti käyntiin ja niin eläinpuisto, hotelli Mesikämmen, Ähtäri Zoo Camping kuin koko matkailualueen väki on valmistaunut vastaanottamaan matkailijat monin uudistuksin. Kotieläintilalla uudet kesätyöntekijät ankkaperhe, pikkupossut ja suloinen karitsa odottavat rapsuttelijoita. Ponit ja uusi uljas shire hevonen kuopivat jo malttamattomina maata, jotta voisivat kyyditä vierailijoita hevosajelulle.

Zoon kahvila koki täydellisen muodonmuutoksen, sinne on mukava poiketa kahville niin matkailijoiden kuin paikkakuntalaistenkin. Keittiössä leivotaan ja paistetaan itse herkulliset sämpylät ja leivonnaiset, joita saa myös gluteenittomina. Maukkaat luomukahvit ja terveelliset smoothiet piristävät päivää ja jäätelökioskit palvelevat niin Zoon sisäänkäynnin pihalla kuin Kaakkolammen kahviolla. Alueella tuetaan kestävää kehitystä niin paljon kuin mahdollista ja käytetään luomutuotteita ja luomukahvia myyntipisteissä.

Ähtärin matkailuinfo sijaitsee Ähtäri-hallissa, Zoon kahvion vieressä. Vilkkaana alkanut lomakausi ja uudistukset näkyvät jo nyt asiakastyytyväisyytenä ja matkailupalvelun henkilöt ovat livenä paikalla joka päivä. Ähtäri Zoo matkamuisto- ja pehmolelumyymälä on siirretty Ähtäri–halliin. Uusi matkamuistomyymälä on todellinen ihmemaa ja laadukas lahjatavarakauppa runsaine valikoimineen. Ähtäri Zoon myymälässä vierailu on myös elämys. Voit levähtää ja katsoa videoita eläinten ihmeellisestä maailmasta tai tutustua Virtual Zoossa myös Kiinassa asustaviin uhanalaisiin eläimiin, kuten pikkupandaan, lumileopardiin ja tietysti suloisista suloisimpiin jättiläispandoihin.

Ähtärissä lomailijan on helppo löytää juuri itselle sopiva tapa majoittua, sillä vaihtoehtoja on hotellista maatilamajoitukseen ja mökistä huvilaan. Hotelli Mesikämmenessä uudistetut huoneet houkuttelevat makoisille unille, yöpyvät voivat nauttia myös ravintolan tarjoamia herkkuja carte. Terassilla viihdyttävät live-iltojen trubaduurit ja lomalla on mukava käydä rentoutumassa kylpylän poreissa.

Hotellin läheisyyteen valmistuneessa tyylikkäässä lomahuoneistossa, Naava Chaletissa viihtyy vaativampikin yöpyjä. Chaletissa yövyt luonnon helmassa, sillä isoista ikkunoista välittyy kaunis järvi- ja metsämaisema. Samaa tyyliä edustavat myös Hankaveden rannalla sijaitsevat Naava Resortin huvilat, joiden suojiin sopii suurempikin ryhmä viettämään loma-aikaa Ähtärissä.

Ähtäri Zoon Camping –alueella majoittuville perheille on tarjolla mukavaa tekemistä, kuten polkuautoja, minigolfrata ja lapsiystävällinen hiekkaranta. Campingin vastaanotossa on jälleen avattu kesäksi pizzeria ja aamiaiseksi saadaan nauttia vastapaistettua leipää. Camping –alueelta vuokrattavana viihtyisät Hirvi–mökit omine saunoineen sekä viehättävät pikkumökit. Näihin sekä lisäksi muihin ähtäriläisiin majoituskohteisiimme voit tutustua täällä.

Yhteistä majoituskohteillemme on hyvä palvelu ja erinomainen hinta- laatusuhde. Varaukset voi tehdä suoraan verkossa, sähköpostitse resort@ahtarizoo.fi ja puhelimella 044 731 0114 tai matkailuinfosta.

VARAA OMA ÄHTÄRIN LOMASI Saapumispäivä: Lähtöpäivä: Min. henkilömäärä: