Ravintolatarjonta vailla vertaansa

Vatsan kurniessa Ähtäri Zoon läheisyydestä löytyy lukuisia vaihtoehtoja kahviloista, noutopöytään ja A la Carteen. Puistokierroksella voi nauttia nauttia kahvit Kaakkolammen kahviossa (avoinna kesäaikaan) ja kierroksen päätteeksi ruokaa ja virvokkeita esimerkiksi Pandatalon ravintolassa tai Hotelli Mesikämmenessä. Kesäaikaan alueelta löytyy myös Mekkorannan Pizzeria sekä useampi jäätelökioski.

Ravintola Mesikämmen

Ravintola Mesikämmen tarjoaa sesonkien mukaan vaihtuvan À la carte -listan, maistuvaa lounasta ja päivällistä sesonkiaikoina sekä päivittäin avoinna olevan kahvion. Mesikämmenessä järjestetään myös konsertteja eturivin artistien tähdittämänä. Ravintolassa ja koko hotellissa voi järjestää juhlia, kokouksia ja muita yksitysitilaisuuksia, jotka räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Lue lisää >

 
 

Ähtäri Zoo Cafe

Ähtäri Zoon sisäänkäynnin yhteydessä toimii Ähtäri Zoo Cafe & Shop. Kahvion valikoimista löytyy kaikkea kahveista virvokkeisiin ja suolaisista makeisiin tarjottaviin. Kahvion yhteydessä toimii myös matkamuistomyymälä.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Saat ensimmäisenä tiedon eläinten kuulumisista, puiston tapahtumista ja tarjouksista!

Varausehdot tähän

Varausehdot tähän