Ravintolatarjonta vailla vertaansa

Vatsan kurniessa Ähtäri Zoon läheisyydestä löytyy lukuisia vaihtoehtoja kahviloista, noutopöytään ja A la Carteen. Puistokierroksella voi nauttia nauttia kahvit Kaakkolammen kahviossa (avoinna kesäaikaan) ja kierroksen päätteeksi ruokaa ja virvokkeita esimerkiksi Pandatalon Snowpanda Deli & Cafessa tai Hotelli Mesikämmenessä. Kesäaikaan alueelta löytyy myös Mekkorannan Pizzeria sekä useampi jäätelökioski.

Ravintola Mesikämmen

Ravintola Mesikämmen tarjoaa sesonkien mukaan vaihtuvan À la carte -listan, maistuvaa lounasta ja päivällistä sesonkiaikoina sekä päivittäin avoinna olevan kahvion. Mesikämmenessä järjestetään myös konsertteja eturivin artistien tähdittämänä. Ravintolassa ja koko hotellissa voi järjestää juhlia, kokouksia ja muita yksitysitilaisuuksia, jotka räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Lue lisää >

 
 

Snowpanda Deli & Cafe

Pandatalosta löytyy Snowpanda Deli & Cafe. Delistä asiakkaat voivat ostaa herkullisia annoksia grillistä tai salaattibaarista. Cafen puolelta löytyy niin suolaisia kuin makeita, paikan päällä valmistettuja herkkuja sekä tietysti erilaisia kuumia ja kylmiä juomia.

Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Saat ensimmäisenä tiedon eläinten kuulumisista, puiston tapahtumista ja tarjouksista!
  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Varausehdot tähän

Varausehdot tähän