>> Räätälöi oma Zoo Golf tapahtumasi tästä

Ähtärin Golf – haastetta, vaihtelua ja kauniita maisemia

Ähtärin Golfin 18-väyläinen kenttä sijaitsee kauniissa maisemissa Moksunjärven rannalla ja tarjoaa pelaajille sekä haastetta että vaihtelua. Kentän niin sanotun vanhan puolen 9 väylää on aikanaan rakennettu historiallisen Moksun tilan ympäristöön, jonka juuret ulottuvat peräti 1500-luvulle saakka. 2013 avattu uusi puoli sisältää yhdeksän väylää entisen Mini-Suomen maisemissa ja siellä pelaaja pääsee muun muassa puttaamaan eduskuntatalon edustalla. Range, chipping green ja puttiharjoitusalue takaavat monipuoliset harjoitusmahdollisuudet. Tunnelmallinen klubi palvelee golfareita rennolla otteella.

Kotisivuille

Kartalla

Tulosta

 

Yhteystiedot

Moksuntie 109, 63700 Ähtäri
Klubi / Caddiemaster, p. 040 740 4182
ahtaringolf@ahtaringolf.fi, www.ahtaringolf.fiZoo Golf ryhmille

Haluatko, että räätälöimme kilpailun tai pelitapahtuman yrityksellesi/peliporukallesi?
Ota yhteyttä: Ähtärin Zoo Resort Oy, p. 044 7310 114, resort@ahtarizoo.fiFamilyGolf – kaikille avoin puistokenttä ja golfsimulaattori

Aivan Ähtärin Golfin vieressä sijaitsee myös Familygolfin kaikille avoin 6-väyläinen par3-puistokenttä. FamilyGolfin tiloista löytyy myös kehittynyt Sport-Coach GPS-golfsimulaattori, jonka avulla pelaajat voivat tehostaa harjoitteluaan myös golfkauden ulkopuolella.

Kotisivuille

Kartalla

Tulosta

 

Yhteystiedot

Karhunkuja 2 (HERE) Karhunkierros 99 (GOOGLE), 63700 Ähtäri
puh. 0400 510 274
www.familygolf.fi

VARAA OMA ÄHTÄRIN LOMASI Saapumispäivä: Lähtöpäivä: Min. henkilömäärä: