Ähtärin järvi- ja harjumaisemat tarjoavat mukavat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Matkailukeskuksessa kiertää 5 km:n valaistu polku, joka talvella muuttuu hiihtoladuksi. Reitin varrella niemen kärjessä on laavu. Sopii koko perheen ulkoilutapahtumaan ympäri vuoden.

Arpaisten ulkoilu- ja vaellusreitti

Yksi kauneimmista Ähtärin reiteistä on Arpaisten vaellusreitti, joka kulkee osin harju- ja järvimaisemien halki. Arpaisilta löytyy erilaisia ja eritasoisia reittejä sekä yöpymiseen sopiva Arpaiskämppä, puucee ja sauna. Tutustu tarkemmin:

www.arpainen.fi

Kierinniemen luontopolku

Ähtäri Zoo Camping -leirintäalueen läheisyydessä on Kierinniemen 2,7 km:n pituinen luontopolku, joka Tuomarniemen metsäoppilaitoksen toimesta varustettu erilaisin opastauluin. Reitin varrella on mm sodan aikaisia vallihautarakennelmia. Tutustu tarkemmin:

www.pohjanmaankautta.fi

Nallenpolku

Helppokulkuinen Nallenpolku kauniissa järvimaisemissa halkoo Ähtärin matkailualuetta. Reitti on pääosin valaistu ja sen varrella on kolme alueen historiasta kertovaa tarinataulua, jotka luettuaan tietää mm. miten Juhana Herttua liittyy Ähtäriin, miksi Annikka Matintytär joutui kahdeksi sunnuntaiksi jalkapuuhun tai milloin venäläisiä sotilaita on liikkunut alueella. Reitin varrella on myös levähdyspaikkoja sekä majoitus- ja kesäkahvilapalveluita. Tutustu tarkemmin:

www.pohjanmaankautta.fi

VARAA OMA ÄHTÄRIN LOMASI Saapumispäivä: Lähtöpäivä: Min. henkilömäärä: