Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Farmin maalaismarkkinat 7.10.

Farmin maalaismarkkinat 7.10.

Ähtäri Zoon Farmin suositut maalaismarkkinat järjestetään lauantaina 7.10.2023 klo 10-14. Tule tutustumaan perinteiseen kotieläinpihaamme maksutta, ja tee samalla ostoksia paikallisilta käsityöläisiltä ja yrittäjiltä. Farmin eläimet ovat meille kaikille tuttuja, mutta miten yllättävän ihanaa onkaan rapsutella lehmiä, lampaita ja vuohia, siinä aikuisenkin mieli heltyy! Eläintenhoitaja järjestää opastetun ruokintakierroksen, joka on kaikille vapaa klo 12.30-13.00. Silloin pääset antamaan lampaille, vuohille, lehmille ja hevosille ruokaa ihan kädestä pitäen -taatusti unohtumaton elämys monelle pienelle ja miksi ei isommallekin. 

Myytävänä markkinoilla on muun muassa käsitöitä, leivonnaisia, puukoruja, hilloja, kananmunia ja käsityölankoja. Ruokapuolesta vastaa jo markkinoilla tuttu näky Rieväkylän lettu. Osa myyntikojuista on Farmin tuvan sisätiloissa, joissa toimii nykyään arkisin päiväkotiryhmä. Eli samalla pääset näkemään, miltä näyttää päiväkotiryhmän tilat idyllisessä maatilan tuvassa. 

Farmin alueella on oma sepän paja, jossa seppä takoo tuotteitaan markkinapäivänä. Pajasta voi myös ostaa kotiin vietäväksi mitä kauniimpia taottuja tuotoksia!

Jos sinua kiinnostaa lähteä kokeilemaan myyjän onnea, niin nyt on oiva mahdollisuus varata ilmainen markkinamyyntipaikka. Ehkäpä saat markkinoilla kokoon mukavan matkakassan syyslomaa varten.  Myyntipaikan voit varata sähköpostitse Ähtäri Zoon myyntipalvelusta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä