Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Pääsiäisen ajan tekemistä Ähtärissä

Pääsiäisen ajan tekemistä Ähtärissä

Pääsiäisen aika ja kevät ovat heräämisen aikaa Ähtärin Eläinpuistossa. Eläimet alkavat vaihdella karvojaan ja nauttivat täysin siemauksin yhä enenevästä auringon valosta. Karhut ovat heränneet talviuniltaan ja pitkien nokosien jälkeen riittää virtaa painia veljien kanssa. 33-vuotias karhurouva Mimmikin on nauttinut lumileikeistä! Kevätaurinko on yleensä pääsiäiseksi sulattanut jo eläinpuistokierroksen polun lumet, ja 3km metsälenkin kävelee jo mukavasti hiekkapohjalla. 

Tänä vuonna tekemistä riittää! Perjantaina ja lauantaina eläinpuistossa järjestetään suositut eläinopastukset, joissa eläintenhoitaja kertoo kyseisestä lajista, meillä asuvista yksilöistä, omasta ja koko eläinpuiston työstä. Opastuksilla jää aina hyvin aikaa kysymyksille. Opastukset kestävät n. 20min, joten kannattaa jäädä kuuntelemaan ja oppimaan paljon uutta hauskaa tietoa, jota ei helposti muuten löydä! Pääsiäisen eläinopastukset järjestetään pe 29. ja la 30.3. seuraavasti:

  • klo 10.15 panda
  • klo 10.45 pikkupanda 
  • klo 11.20 karhu

Lauantaina on Farmilla perinteiset Pääsiäismarkkinat klo 10-14, markkinoiden ajan Farmin alueelle on vapaa pääsy. Paikalla on runsaasti lähialueen yrittäjiä myymässä omia tuotteitaan, ruokakojuja ja tietenkin rapsuteltavana suloiset farmin eläimet. Klo 12.30 eläintenhoitaja järjestää farmilla ruokintakierroksen, johon saa vapaasti osallistua. 

Farmin seppä takoo pajassaan pääsiäisen aikana perjantaina ja lauantaina puiston aukioloaikojen sisällä. Tule vierailemaan sepän pajassa, kuuntele sepän tarinoita ja tutki käsin tehtyjä tuotteita -ehkä löydät pajasta sopivan tuliaisenkin kotiin! 

Perjantaina ja lauantaina on eläinpuistoon piilotettu runsaasti pääsiäisaarrejahtikortteja. Kortin löytämällä ja palauttamalla Zoo Shoppiin saa palkinnon mukaan! Tämä pitää pienet vierailijat tarkkoina koko kierroksen ajan. 

Ruokailu onnistuu retkihenkisesti eläinpuistokierroksen laavuilla, joilla polttopuut odottavat tulen tekijöitä, tai jos haluat vähän taukoa kotona kokkailusta, niin varaa pöytä ravintola Mesikämmenen herkulliseen pääsiäisbuffettiin! Buffet on tarjolla perjantaina ja lauantaina klo 17-20. Pöytävaraukset 030 62150. Katso koko buffetmenu ja hinnat täältä.

Tervetuloa viettämään pääsiäistä eläinten puistoon!

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä