Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Talven taikaa Ähtäri Zoossa 

Talven taikaa Ähtäri Zoossa 

Talvilomalla Ähtäri Zoosta ja sen ympäristöstä löytyy kaikenlaista mukavaa ohjelmaa koko perheelle! Eläinpuisto on upea retkikohde myös talvella, joten mikäpä sen ihanampaa ajanvietettä kuin rentouttava ja elämyksellinen kierros eläinpuistossa. Tien toisella puolella sijaitsevan Hotelli Mesikämmenen kylpylässä voit myös pulahtaa rentouttaviin poreisiin hauskan eläinpuistokierroksen jälkeen. Vai haluaisitko sittenkin testata hoksottimiasi Farmin pakopelissä tai kenties kokeilla, kuinka keilat kaatuvat Hotelli Mesikämmenen keilaradalla? Tutustu verkkosivuillamme talvilomapakettiin, johon kuuluu majoitus ja aamiainen Hotelli Mesikämmenessä, aamu- ja iltakylpylä sekä kaikille kahden päivän eläinpuistoliput!

 

Viikolla 9 pääset tutustumaan eläinpuiston asukkaisiin tarkemmin Ähtäri Zoon suosituilla eläinopastuksilla. Eläinopastusten aikana eläimet saavat usein myös ruokaa tai virikkeitä, jolloin sinulla on suurempi todennäköisyys nähdä eläin aktiivisena. Eläinopastuksia järjestetään päivittäin, ja opastettavat eläimet vaihtelevat parillisina ja parittomina päivinä. Ähtäri Zoon Farmilla puolestaan järjestetään ruokintakierros joka päivä klo 12.30. Ruokintakierroksen aikana pääset katsomaan, mitä ja miten eläimet syövät, sekä oppimaan lisää suomalaisista farmieläimistä.

25.2.-5.3. pääset myös edullisemmin eläinpuistoon näyttämällä S-etukorttia lipunmyyntipisteellä! Huomaa, että etu on voimassa vain paikan päältä ostettuihin lippuihin, eikä koske verkkokaupasta ostettuja lippuja. Tarjous on perhekohtainen, eikä ostosta kerry bonusta.

 

Lue lisää Ähtäri Zoon talviloman aktiviteeteista, talviloman opastusaikatauluista sekä talvilomapaketista osoitteessa: https://www.ahtarizoo.fi/tarjoukset/talviloma

Lisätietoja S-etukorttikampanjasta: https://www.ahtarizoo.fi/tarjoukset/s-etukorttitarjous

Talviloman tapahtumia 

Ähtäri Zoon ja Hotelli Mesikämmenen alueella tapahtuu! Lauantaina 25.2. koetaan vauhdin hurmaa, kun P2-parkkialueelta starttaavat Ähtäri Zoo MTB talvimaastopyöräilykilpailun osallistujat. Yleisö on tervetullutta katsomaan pyöräilykilpailua.

Samana iltana Ä-klubilla vietetään Soinissa järjestettävän alamäkiluistelun MM-sarjan viimeisen osakilpailun jälkeisiä virallisia afterpartyja, joita tahdittaa Mikael Gabriel! Ä-klubilta löytyy tiistaina 28.2. tekemistä myös ala-asteikäisille, kun klubilla järjestetään lasten oma Limudisko! Limudiskoon on vapaa pääsy, ja myynnissä on limsaa sekä herkkuja.

Lauantaina 4.3. järjestetään myös karhujen talvirieha karhujen heräämisen kunniaksi. Tule mukaan juhlimaan ja toivottamaan karhuille hyvää huomenta!

Ähtärin alue tarjoaa paljon aktiviteetteja 

Ähtärin alue tarjoaa myös paljon muuta tekemistä talvilomalle! Muun muassa hyvin hoidetut hiihtoladut ja ulkoilureitit upeissa maisemissa, retkiluistelurata ja mahdollisuus testata kylmäpäisyyttä avannossa löytyvät yllättävän läheltä. Täällä kannattaa ehdottomasti viipyä siis useampi päivä, jotta ehtii kokeilemaan mahdollisimman paljon kaikkea sitä, mitä Ähtärin alue matkailijalle tarjoaa.

Katso lisää talvitekemistä Ähtärin alueella osoitteessa: https://visitahtari.fi/talvi-hiihtoloma-2023/

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä