• instagram
  • instagram

Ähtäri Zoon pandoilla miljardiyleisö

Viime lauantain Pandatalon avaaminen yleisölle ja pandapariskunta Jīn Bǎobǎon ja Huā Bàon eli Lumin ja Pyryn ensimmäiset lumileikit keräsivät yleisöä maailmanlaajuisesti.

- Tässä voidaan puhua eräästä kaikkien aikojen suurimmasta Suomen saamasta mediajulkisuudesta yhtenä päivänä kautta aikain, toteaa professori Jukka Salo.

Sunnuntain aikana yli 200 kansainvälistä mediaa noin 40 maassa jakoi eri kanavien kautta artikkeleita, kuvia ja videoita Jīn Bǎobǎon ja Huā Bàon eli Lumin ja Pyryn ensimmäisistä lumileikeistä Ähtäri Zoossa. Esimerkiksi BBC:n pandavideo on tavoittanut ensimmäisen vuorokauden aikana n. 2 milj. katsojaa.

Kiinan CCTV kävi kuvaamassa Lumia ja Pyryä sekä Talviuinnin SM –kilpailuja Ähtäri Zoossa. Kiinalaisen uuden vuoden viikonloppuna Ähtärissä kuvattua materiaalia on nähnyt yli miljardi katsojaa Kiinassa ja maailmalla.

Ähtäri Zoon pandoista uutisoivat mm. BBC, New York Times, the Washington Post, The Guardian, The Daily Telegraph, FOX, ABC News, The Independent, Hindustan Times ja monet muut.

Tekemistä talvilomalle

Pandat, eläinpuisto ja kotieläintila ovat suosittu käyntikohde talvilomalla. Lisäksi Ähtärin alueella on yli 100 km:n latuverkosto, josta 80 km on latukoneella hoidettua perinteisen/luistelutyylin hiihtolatua. Matkailukeskuksessa, pandojen ja eläinpuiston läheisyydessä on 5 km:n mittainen valaistu latu, joka sopii myös perheen pienimmille ja kävelijät sekä läskipyöräilijät pääsevät helposti hoidetuille luontoreiteille. Talvilomaviikkojen aikana esitetään Pandatalon vieressä, Ähtäri –hallissa Pieni merenneito –tanssisatu.
- Ähtärissä on majoituskapasiteettia yli 1000 henkilölle, sillä majoittua voi hotellissa, mökeillä, huviloissa, lomahuoneistoissa, maatiloilla ja leirikeskuksessa. Vaikka lipunmyyntimme on kehittynyt hyvin, niin voimme toivottaa matkailijat tervetulleeksi nauttimaan talvisesta lomasta Ähtärissä. Tilaa löytyy, joten tänne vaan, kehottaa Ähtäri Zoon toimitusjohtaja Jonna Pietilä.

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot