• instagram
  • instagram

                                                                       

Ähtäri Zoon Pandatalossa vieraili tänään 100 000.s kävijä

Ähtärin pandat Lumi ja Pyry ottivat tänään vastaan 100 000:n vieraansa. Vilkkaisiin vierailupäiviin hyvin tottunut pandapariskunta otti tilanteen rennosti bambua rouskutellen. Vierailijat ovatkin hienosti kunnioittaneet pandojen toivetta olla Pandatalossa rauhallisesti ja kovia ääniä välttäen. Nämä rauhoittumisen mestarit eivät pidä melusta. Samoilla linjoilla on Ähtäri Zoon palkitsema 100 000:s kävijä, Markku Aalto Lapualta.

Eläinpuistovierailu on kiireisen arjen vastapaino
Lapualainen Markku Aalto yllättyi iloisesti tullessaan Ähtäri Zoon Pandataloon tänään puolen päivän jälkeen. Häntä vastassa oli toimitusjohtaja Jonna Pietilä ja Markulle ojennettiin muistoksi merkittävästä päivästä pandapehmo Lumi. ”Kannattipa lähteä tälle reissulle tänään”, hymyili Markku. Matkassa mukana olivat vaimo ja tuttavapariskunta. Ähtärin Eläinpuisto oli Markulle tuttu jo aikaisemmilta käynneiltä, mutta pandoja tultiin katsomaan nyt ensimmäistä kertaa.
Ähtärin Eläinpuistossa ja Pandatalossa kävijä kohtaa luonnon eri tavoin. Eläimiä seuratessa rauhoitutaan, opitaan lisää niin eläimistä kuin ympäröivästä luonnosta. ”Olen erittäin iloinen, että Ähtäri Zoon kävijämäärät ovat kehittyneet odotusten mukaisesti. Aikaisempina vuosina kävijöitä on ollut 170 000 – 180 000, suurin osa vierailijoista tulee meille lomasesonkien aikana. Nyt ns. iso kesä on alkamassa ja voimme jo palkita 100 000:n kävijän”, iloitsee Ähtärin Eläinpuisto Oy:n toimitusjohtaja Jonna Pietilä ja jatkaa ”pandat ovat tietenkin tähtiämme ja vetonaulojamme, mutta kiitos hyvin onnistuneesta puolesta vuodesta kuuluu kuitenkin koko Eläinpuistolle ja jatkuvasti kehittyville matkailupalveluillemme.

Ähtärin Eläinpuisto on yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista
Vuonna 1973 perustettu Ähtärin Eläinpuisto on yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista. Se on myös Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto. Puistossa asustaa yli 50 eläinlajia, joista entuudestaan suosittuja ja tunnettuja ovat mm. joogaavat karhut. Kansainvälinen eläinsuojelutyö on perustava osa Ähtäri Zoon toimintaa kuten myös opastus- ja opetustyö sekä kasvatuksellisen tiedon jakaminen. Tavoitteena on mm. saada ihmiset arvostamaan uhan alaisia eläinlajeja. Jo aikaisemmin tekemänsä ansiokkaan suojelutyön vuoksi Ähtäri Zoo on valikoitunut pandojen Jin Baobaon ja Hua Baon kodiksi.


Lisätiedot:

Ähtärin Eläinpuisto OyÄhtäri Zoo

Jonna Pietilä

Toimitusjohtaja / CEO
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

  • finnish travelgala2018 vuoden matkailualan tulokas
  • fi FI 2x
  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot