• instagram
  • instagram

Uusi tekijä Ähtäri Zoon joukkoihin

Uusi keittiötoimenjohtaja


Ähtäri Zoon joukkoihin on liittynyt uusi tekijä, Hannu Nordlund. Hän toimii keittiötoimenjohtajana Ähtärin Eläinpuisto Oy:ssä ja Hotelli Mesikämmen Oy:ssä. Hannu on tullut Ähtäriin Ylläkseltä, missä hän on toiminut Hotelli Ylläshuminan keittiömestarina ja saanut tunnustuksena mm. kultaiset Le Cordon Bleu käädyt.

Hotelli Mesikämmenen uusi à la carte

Hannu ja koko kaarti esittelevät ylpeänä Hotelli Mesikämmenen uuden à la carten herkullisia vaihtoehtoja ja suun mukaisia juomia. ”Syödäkö pitkän vai pisimmän kaavan mukaan?”
Alkuruokavaihtoehtoina keitto syksyn kanttarelleista tai graavisiikatartar ja paahdettua saaristolaisleipää tai punajuuri-carpaccio lisukkeineen, unohtamatta hirviterriiniä…
Kun ruokahalu on alkupaloin sopivasti herätelty, voikin siirtyä itse asiaan; pääruokiin. Listalta voi tilata ylikypsää peuraa tai savustettua nieriää tai härän entrecôten annoksiin istuvine lisukkeineen. Tarjolla on myös vegaanipihvejä, paistettuine kasviksineen ja porkkana-slaw tai maistuisiko ehkä kermainen kanapasta tai kanttarellikeitto, tuore leipä ja voi?
"Haluatte varmasti valita myös jälkiruoan?"  -Oikein hyvin ajateltu, mustikkajäädyke mustikkakastikkeineen on ylistys puhtaalle luonnollemme ja kansainvälinen suosikki. Paistetut omenat ja vaniljajäätelö taattu herkku. Suklaamarkiisi ja vadelmasorbetti sekä salmiakkimoussea - on listalla makunystyröiden pyynnöstä, herkkujen herkku.

Rentoon herkutteluun 
Valitse näistä mieluisin:

 
Mesiburgeri
Briossisämpylä, burgerpihvi 180g, cheddarjuusto, hampurilaiskastike, marinoitu punasipuli, salaatti, tomaatti, lankkuperunat 

 
Vegaaniburgeri 
Briossisämpylä, kasvispihvi 100g, vegaanijuusto, porkkana-slaw, salaatti, tomaatti, lankkuperunat 

 
Bataattiranskalaiset, ketsuppi

 
Lasten hampurilainen
burgerpihvi 70g, cheddarjuusto, majoneesi, lankkuperunat 

 
Kanakori
lankkuperunat, paneroitu broilerin sisäfile, ketsuppi 

 
Pastaa ja jauhelihakastiketta, ketsuppi

 
Paneroitu porsaanleike, perunasose tai lankkuperunat 

  
Lankkuperunat, ketsuppi 


 

  • finnish travelgala2018 vuoden matkailualan tulokas
  • fi FI 2x
  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot