• instagram
  • instagram

Kesä jatkuu eläinpuistossa! Tälle sivulle olemme koonneet vinkkilistan elokuussa meillä vieraileville. Lämpimästi tervetuloa!

Aukioloajat ja tarjoukset

Olemme auki 31.8.2019 saakka joka päivä klo 10 – 17. Huomioithan, että lipunmyynti ja portit sulkeutuvat kuitenkin klo 16, eli viimeinen tunti on rauhoitettu kierroksella jo kulkeville tai pandoja ihasteleville asiakkaille 😊!

Nyt erityisesti kannattaa suunnata eläinpuistoon lasten kanssa: puolitimme nimittäin lastenlipun hinnan elo-syyskuun ajaksi. Hotelli Mesikämmenessä majoittuvat saavat lisäksi -20 % alen Zoo Shopin tuotteista!

Pieneen ja isoon nälkään

Pandatalon Deli&Café palvelee sekä eläinpuiston kävijöitä että muita asiakkaita elokuussa päivittäin klo 10 – 17. Päivän lounasta tarjoillaan klo 11-15, ja suosittelemme toki muitakin listalta löytyviä herkkuja, kuten hampurilaisia ja pasta-annoksia. Monipuolinen kahvilan vitriini puolestaan on täynnä suolaista ja makeaa  – täältä voit napata kahvia ja eväitä myös mukaasi kätevästi takeaway-rasioissa.
Kahvilalaiva Lokki palvelee puistokierroksen varrella janoisia ja pikkunälkäisiä päivittäin klo 10 – 16.

Hotelli Mesikämmenen ravintola on myös avoinna päivittäin. Aamiaiselle ovat tervetulleita muutkin kuin hotellissa majoittuvat, ja päivällinen tarjoillaan klo 17-21. A la Carte -listan herkkuja pääsee nauttimaan arkisin su-to klo 17-22 ja pe-la klo 17-22.

Tekemistä ja kokemista

Keilailu on hauskaa hupia niin pienille kuin isoille harrastajille, ja onnistuu säällä kuin säällä. Hotelli Mesikämmenen upouusi keilahalli on avoinna elokuussa päivittäin klo 12-22, varaukset ja lisätietoja saat hotellin vastaanotosta.

Flowpark Ähtäri Zoo on seikkailuhaluisten ykköskohde, joka sijaitsee aivan eläinpuiston kupeessa. Köysiseikkailupuisto on avoinna 11.8. saakka joka päivä, ja sen jälkeen viikonloppuisin aina lokakuulle saakka. Tai miltä kuulostaisi aloittaa aamu järvimaisemassa pandamaisen rennosti tai-chin merkeissä? Elokuun puoliväliin saakka vieraillemme on tarjolla myös muita kivoja kesäaktiviteetteja, Tutustu ja varaa: www.ahtarizoo.fi/suvikivaa Huomioithan, että aktiviteetteja on tarjolla myös tilauksesta esimerkiksi pikku ryhmille. Voit ottaa yhteyttä myyntipalveluumme p. 030 6215444 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ähtärin järvi- ja harjumaisemat tarjoavat mukavat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja Eläinpuiston ympäristössä onkin mukavat retkeilymahdollisuudet. Perheporukalle suosittelemme iltakävelyä Mesikämmenen rannassa kulkevalla Nallen Polulla – helppokulkuisella kävelyreitillä on upeat järvimaisemat! Eläinpuiston lähettyvillä Ähtärin matkailualueella on myös lenkkipolkuja, jotka liittyvät laajempaan luonto- ja ulkoilureittien verkostoon Suomenselän alueella. Lue lisää >>

Tapahtumia mm.

17.8. Kiviä taskussa – komediailmiö Ähtäri Hallissa
24.8. Hotelli Mesikämmenen tanssi-ilta: Blueberry Hills Band
31.8. Suomen luonnon päivä ja Nuku yö ulkona: käydessäsi eläinpuistossa suosittelemme myös osallistumista lähistöllä järjestettävään ohjelmaan ja aktiviteetteihin Arpaisilla

Pidätämme oikeudet aukioloaikojen ja muiden tietojen muutoksiin.

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot