• instagram
  • instagram

karuselli lahjat

Moni saattaa pohtia, mitä antaa lahjaksi sellaiselle, jolla on jo kaikkea.

Joulu on pian ovella, ja on aika hankkia lahjat pukinpussiin. Ostosruuhkat tai postinkulkuun liittyvät epävarmuudet voi välttää hankkimalla aineettomia joululahjoja. Tästä ideasta syntyi Ähtäri Zoon joulukauppa, jonka avulla lahjansaajan voi yllättää eläimyksellisellä lahjakortillamme.

Eläimys on taatusti ainutlaatuinen lahja, ja valintana materiaalin sijasta samalla vastuullinen ratkaisu. Meille Ähtäri Zoossa on tärkeää, että ihmiset, eläimet ja koko luonto voi hyvin. Shoppailemalla joululahjakaupassamme olet samalla mukana tukemassa tärkeää työtä lajiensuojelun ja eläinten hyvinvoinnin eteen.

Moni eläimyksistämme on hankittavissa lahjakorttina myös pienelle seurueelle. Jos siis mietit lahjaa esimerkiksi rakkaalle ystävälle tai puolisolle, perheelle, lapsenlapselle tai kummilapselle, mikäs sen hienompaa kuin antaa lahjaksi yhdessäoloa ja ainutlaatuisia elämyksiä eläinpuistossa.

Lahjavinkkejä

Lasten suosikit – nyt eväsretkenä

Arvaatko mitkä ovat lasten lempparieläimiä eläinpuistossa? Todella usein vastaukseksi saa joko pikkupandat tai saukot! Eväsretkipakettimme sisältääkin takeaway-herkkueväiden ja puistokierroksen pääsylipun ohella eläintenhoitajan tapaamisen joko pikkupandatarhalla - jossa asustavat pikkupandatytöt River ja Phoenix - tai saukkolassa, jossa pääsee vaikka seuraamaan saukkojen vekkuleita vesileikkejä! Molemmat lajit sulattavat varmasti pienten (ja miksei isompienkin) eläinystävien sydämet!

Lahjaksi puolisolle, ystävälle – tai itselle!

”Hänelle jolla on jo kaikkea, ja joka on kokenut jo kaikenlaista”. Tällä ajatuksella paketoimme joulukauppaan ainutlaatuisen Kohtaamisen karhujen kanssa tai Pandamaisen Mindfulnessin eli tietoisuustaitojen harjoitusta pandojen kanssa Pandatalossa. Joulun ”pehmeä pakettimme” vastaavasti on Bäänhoitoa Farmilla, mikä tarkoittaa ihastuttavien halilampaiden 45 min terapeuttista yksityisvastaanottoa!

Tästä pääset lahjakorttikauppaamme tutustumaan ja ostoksille >>

Muut lahjakortit ja Ähtäri Zoon vuosikortit

Jos haluat lahjoittaa jouluna yksittäisen pääsylipun Ähtäri Zoohon, kannattaa lippulahjakortti hankkia lippu.fi:n verkkokaupasta. Jos taas haluat tarjota lahjansaajalle eläimyksiä joustavasti ympäri vuoden, suosituksemme on vuosikortin hankinta pukinpussiin. Vuosikortit niin lapselle kuin aikuiselle saat lahjakaupastamme, eikä hintakaan muuten päätä huimaa! Meiltä on saatavilla myös lahjakortteja majoitukseen ja ravintolapalveluihin, kysy lisää myyntipalvelustamme.

Avustamme mielellämme ikimuistoisten joululahjojen ideoinnissa ja hankinnassa. Iloista joulunodotusta!

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot