• instagram
  • instagram

Blogi

Kuopiolaisen Netan kesäduuni Ähtäri Zoossa

Ähtäri Zoo on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan yritykset sitoutuvat tarjoamaan nuorille (14v ja sitä vanhemmille) hyvän ensimmäisen työkokemuksen ja tekemään vaikutuksen tulevaisuuden työntekijöihin. Ähtäri Zoo on palkannut tänä kesänä kausityöntekijöiden lisäksi yhdeksän nuorta asiakaspalvelutehtäviin 2 viikon työsuhteisiin.

Ensimmäisenä esittelemme kuopiolaisen 15-vuotiaan Netan, jonka työtehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvominen pandatalon sisäänkäynnissä. Hän mm. opastaa miten portit aukeavat lippujen viivakoodeilla ja neuvoo asiakkaille mistä mitäkin palveluita löytyy.

Ähtäri Zoon huuhkaja tässä hei. Joku sanoi, että kun olette niin kaukana. Sehän on täyttä puppua. Teki mieleni tokaista, että lentäen olisitte jo perillä. Mutta siipien puuttuessa voi toki turvautua korvaaviin komponentteihin. Kuten junaan, linja-autoon tai henkilöautoon.

Mehän ollaan täällä Ähtärissä keskellä Suomea. Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Keski-Suomen rajalla. Junat ja bussit kulkevat ja autolla on helppo tulla. Ei tarvitse jännittää liikennevaloja tai kaistanvaihtoja, sen kun päästää ja pysäköi. 

ähtäriZoo 4288

Suomalaiseen pääsiäisenviettoon kuuluu olennaisena osana pääsiäismunat, kukot ja tiput. Muna ja sen sisältä kuoriutuva pääsiäistipu symboloivat uutta elämää ja hedelmällisyyttä. Eläinpuistossa ja Farmilla kevät on aina uuden elämän ihmettelyn aikaa, niin myös tänä vuonna.

Ähtäri Zoo Farmilla asustaa perinteisiä suomalaisia maatiaisrotuja. Kanaparvemme edustaa piikkiöläistä kanakantaa ja niille on tyypillistä hyvin säilynyt haudontavietti. Farminkin kanalassa kanaemo Hulda innostuu haudontapuuhiin joka kevät. 

"Kattokaa miten pulleita lampaita!" 

Moni luokkaretkeläinen on hyrähtänyt nauruun Ähtäri Zoo Farmin lammaslauman nähdessään. Piiat ovat korjailleet, että ei, ne eivät ole pulleita, ne ovat vain villavia. Lampaan hyvinvoinnin kannalta villan leikkaaminen eli kerintä on suoritettava vähintään kerran vuodessa. Farmilla on otettu käytännöksi keriä lampaat sekä syksyllä että keväällä, koska jo puoli vuotta päällä kulkenut villatakki alkaa olla todella muhkea. 

 

56539273 10157019745437225 5464623874387738624 o

Farmilla on ollut varsinainen vauvakevät! Talven aikana on saatu iloisia perheuutisia niin lehmille kuin kuttulaan ja pupulaankin. Toistaiseksi tämän vuoden kätilönhommat ovat emännän ja piikojen osalta ohi. Onneksi poikimiset ja synnytykset ovat menneet sen verran hyvin, ettei ihmisen ole niihin tarvinnut puuttua. 

Alakategoriat

  • finnish travelgala2018 vuoden matkailualan tulokas
  • fi FI 2x

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot