• instagram
  • instagram

Usein kysytyt kysymykset

Liput ja sisäänpääsy

Mitä eri lipputyyppejä Ähtäri Zoohon on saatavilla?

Lipun voi ostaa Pandataloon, Ähtäri Zoohon & Farmille tai näiden molempien yhdistelmän. Lipputyypit ja hinnat löydät täältä.

Mitä tarkoittaa Pandatalossa kesäsesongin aikana käytössä oleva aikaslottikäytäntö?

Aikaslotti tarkoittaa sitä, että ostaessasi pääsylipun verkosta valitset aikavälin, jolloin aiot astua Pandatalon porteista sisään. Pääset porteista sisään kertaalleen valitsemanasi aikana, mutta Pandatalossa voit viipyä aukioloajan puitteissa niin kauan kuin haluat. Aamupäivällä ajankohta määritellään tunnin tarkkuudella, iltapäivän slotti on pidempi.

Sesonkiajan ulkopuolella aikaslottikäytäntöä ei ole. Voit siis vierailla Pandatalossa varattuna päivänä siihen aikaan, kuin itsellesi sopii. Muistathan, että pääsylipulla voi vierailla vain kerran Pandatalossa.

Pääsenkö siis valitsemanani aikana sisälle Pandataloon "milloin vain" ?

Valitun tunnin / tuntivälin sisällä voit mennä kerran porteista sisälle Pandataloon ja vinkkinä sanoisimme, että jos olet esim. valinnut sisäänmenoajaksi klo 11 - 12, niin tule porteille vaikkapa klo 11:30. Silloin pääset todennäköisesti nopeammin sisälle kuin tulemalla jonottamaan jo vähän ennen klo 11 : ) Sisällähän voit viihtyä aukioloaikana niin pitkään kuin haluat. Tai odota valitsemaasi sisäänpääsyaikaa kahvila- ja ravintolapalveluistamme nauttien Pandatalon Deli&Caféssa sekä shoppaillen vieressä sijaitsevassa Zoo Shopissa.

Pysäköinti ja autoilu

Miten pysäköinti toimii?

Pysäköintialueista P1 on maksullinen. P1 sijaitsee Pandatalon läheisyydessä ja ulottuu tien toiselle puolelle Hotelli Mesikämmenen alueelle.

Ajaessasi sisään pysäköintialueelle puomi nousee ylös. Voit parkkeerata auton normaalisti ja viettää päiväsi Ähtäri Zoon alueella. Saavuttuasi tai lähtiessäsi kotiinpäin osta parkkilippu Pandatalon lippupisteestä, Zoo Shopista tai Hotelli Mesikämmenen vastaanotosta. Ajaessasi ulos pysäköintialueelta, näytä parkkilippua puomin edessä olevaan tolppaan, jolloin pääset ajamaan ulos. Parkkilippua ei siis tarvitse viedä autoon, vaan se on voimassa koko päivän. 

Pysäköintialue P2 on ilmainen ja sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä.

Onko teillä sähköautojen latauspistettä?

Ähtäri Zoon P1-pysäköintialueelta on 4 sähköautojen latauspistettä. Paikat on merkitty vihrein kyltein ja auton lataaminen sisältyy 5 euron parkkimaksun hintaan. 

Esteettömyys ja avustajat

Ähtäri Zoo on vammaiskorttikohde. Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta zookierrokselle, pandataloon sekä järjestämiimme tapahtumiin. Pandatalossa on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen. Se on myös varusteltu esteettömällä WC:llä. Toimitiloissamme on selkeät opasteet ja läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin.

Voit lunastaa avustajan tai tukihenkilön vapaalipun Zoon omista lipunmyyntipisteistä EU:n vammaiskorttia näyttämällä.

Lemmikit

Omia lemmikkejä ei saa tuoda Eläinpuistoon tai Pandataloon eläintautien leviämisriskin vuoksi. Puistoon voi tulla ainoastaan virallisen opaskoiran kanssa, mutta edellytämme tällöinkin yhteydenottoanne asiasta sopimiseksi.

Koirien kanssa matkaaville eläinpuiston P2-alueella on koiraparkki, johon koiran voi jättää eläinpuistovierailun ajaksi. Koiraparkin tarhat ovat osin katettuja ja niistä löytyy juomakupit, jotka voi täyttää tarjolla olevista vesikanistereista. Parkin lukot toimivat kahden euron kolikoilla (avainpantti). Muistathan ilmoittaa saavuttuasi lipunmyyntiin yhteystietosi, mikäli jätät koiran parkkiin kierroksen ajaksi. Koiraparkki ei ole valvottu.

Video – lipputyypit ja aikaslotti

 

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot