• instagram
  • instagram

Usein kysytyt kysymykset

Mitä eri lipputyyppejä Ähtäri Zoohon on saatavilla?

Lipun voi ostaa Pandataloon, Ähtäri Zoohon & Farmille tai näiden molempien yhdistelmän. Lipputyypit ja hinnat löydät täältä.

 

Mitä tarkoittaa Pandatalossa kesäsesongin aikana käytössä oleva aikaslottikäytäntö?

Aikaslotti tarkoittaa sitä, että ostaessasi pääsylipun verkosta valitset tunnin tarkkuudella ajan, jolloin aiot astua Pandatalon porteista sisään. Pääset porteista sisään kertaalleen valitsemasi tunnin aikana, mutta Pandatalossa voit viipyä aukioloajan puitteissa niin kauan kuin haluat.

Sesonkiajan ulkopuolella aikaslottikäytäntöä ei ole. Voit siis vierailla Pandatalossa varattuna päivänä siihen aikaan, kuin itsellesi sopii. Muistathan, että pääsylipulla voi vierailla vain kerran Pandatalossa.

 

Pääsenkö siis valitsemani tunnin aikana sisälle Pandataloon "milloin vain" ?

Valitun tunnin sisällä voit mennä kerran porteista sisälle Pandataloon ja vinkkinä sanoisimme, että jos olet esim. valinnut sisäänmenoajaksi klo 11 - 12, niin tule porteille vaikkapa klo 11:30. Silloin pääset toden näköisesti nopeammin sisälle kuin tulemalla jonottamaan jo vähän ennen klo 11 : ) Sisällähän voit viihtyä aukioloaikana niin pitkään kuin haluat. Tai odota valitemaasi sisäänpääsyaikaa kahvila- ja ravintolapalveluistamme nauttien sekä shoppaillen Pandatalon vieressä sijaitsevassa Zoo Shopissa.

 

Miten pysäköinti toimii?

Pysäköintialueista P1 on maksullinen. P1 sijaitsee Pandatalon läheisyydessä ja ulottuu tien toiselle puolelle Hotelli Mesikämmenen alueelle.

Ajaessasi sisään pysäköintialueelle puomi nousee ylös. Voit parkkeerata auton normaalisti ja viettää päiväsi Ähtäri Zoon alueella. Lähtiessäsi kotiin päin osta parkkilippu Pandatalon lippupisteestä, Zoo Shopista tai Hotelli Mesikämmenen vastaanotosta. Ajaessasi ulos pysäköintialueelta, näytä parkkilippua puomin edessä olevaan tolppaan, jolloin pääset ajamaan ulos. Parkkilippua ei siis tarvitse viedä autoon, vaan se on voimassa koko päivän. 

Pysäköintialue P2 on ilmainen ja sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä.

 

Onko teillä sähköautojen latauspistettä?

Ähtäri Zoon P1-pysäköintialueelta on 4 sähköautojen latauspistettä. Paikat on merkitty vihrein kyltein ja auton lataaminen sisältyy 5 euron parkkimaksun hintaan. 

 

 

Video – lipputyypit ja aikaslotti

 

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot