• instagram
  • instagram

Opastukset

Eläinpuiston opastukset

Mitä eläimet syövät aamupalaksi? Kuinka eläintenhoitajaksi tullaan? Miten uhanalaisia eläinlajeja suojellaan? Ähtäri Zoon eläintenhoitaja-oppaat osaavat vastata kysymyksiisi ja kertovat niin eläinlajista, kuin yksilöistäkin. Oppaat osallistuvat eläinten hoitoon ja pystyvät siksi kertomaan tarinoita tarhan asukkaiden elämästä, ruoasta ja virikkeistä, sekä keskinäisistä suhteista. Tätä tietoa et muualta saa! Yleisöopastuksilla ja eläintenhoitajan tapaamisessa oppaat myös joko ruokkivat tai virikkeellistävät eläimiä, joten yleisön on mahdollista nähdä tätäkin puolta eläinpuiston arjesta.

 

Kesäkauden ulkopuolella tilattavissa olevat opastukset:

Lisätiedot ja varaukset
030 62150 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Huom. varaukset viim. 2 viikkoa ennen toteutusta.

 

Tapaaminen eläintenhoitajan kanssa

Päästään eläintenhoitajan mukaan ruokkimaan karhuja, villisikoja tai vesilintuja. Toteutus eläinpuiston aukioloaikoina, sisältäen yhden eläinlajin esittelyn ja tapaamisen kestoltaan n. ½ tuntia.

120 €/ ryhmä + pääsyliput, 1-10 osallistujaa.

TEE VARAUSTIEDUSTELU

 

Puistokierros oppaan johdolla

Opastetulla kierroksella reippaillaan kävellen vehreän suomalaismetsän läpi tutustuen eläinpuiston asukkaisiin (ei sisällä Pandataloa). Kesto n. 3 tuntia, toteutus eläinpuiston aukioloaikoina.

350 €/ ryhmä + pääsyliput, 1-30 osallistujaa.

TEE VARAUSTIEDUSTELU

 

Pandaopastus

Mitä pandat syövät, miten ne elävät ja milloin niille on odotettavissa perheenlisäystä? Tervetuloa kuulemaan Pandatalon (Snowpanda House) hurmaavista asukkaista Jin BaoBaosta (Lumi) ja Hua Baosta (Pyry) - Pohjoismaiden ainoasta jättiläispandapariskunnasta. Opastuksen kesto n. ½ tuntia.

120 €/ ryhmä + pääsyliput, 1-25 osallistujaa.

TEE VARAUSTIEDUSTELU

 

Pimenevän illan petokierros

Näe ja koe yöeläinten elämää! Eläinten vuorokausirytmit ovat kehittyneet erilaisiksi vähitellen, evoluution seurauksena. Pimenevän illan petokierros vie meidät puiston sulkeuduttua yksityiskierrokselle, tutustumaan illan hämyssä ahmoihin, lumileopardeihin ja susiin (ei sisällä Pandataloa).

30 €/ hlö sisältäen pääsylipun eläinpuistokierrokselle ja opastuksen, ryhmä 20-40 osallistujaa.

TEE VARAUSTIEDUSTELU

 

Iltahetki eläinpuistossa

Kuulostellaan eläinpuiston ääniä, tunnelmoidaan eläintarinoilla ja nautitaan kahvit laavunuotiolla hämärtyvässä illassa (ei sisällä Pandataloa). Kesto 2 tuntia. Saatavilla 3 h puiston sulkemisesta.

45 €/ hlö sisältäen pääsylipun eläinpuistokierrokselle, opastuksen, sekä laavunuotiolla kahvit ja pulla tai makkara. Ryhmä 10-30 hlöä.

TEE VARAUSTIEDUSTELU

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot