• instagram
  • instagram

Ähtäri Zoon senioripaketti

Ähtäri Zoo on yksi Suomen suosituimmista matkakohteista, ja nyt myös Pohjoismaiden ensimmäisten jättiläispandojen koti! Ihastuttavan pandapariskunnan Hua Baon (Pyry) ja Jin BaoBaon (Lumi) pääsee tapaamaan upouudessa Pandatalossamme. Ähtäri Zoosta löytyy myös luonnon rauhaa ja paljon senioriryhmille sopivaa ohjelmaa.

Pyydä pakettitarjous ryhmällesi 030 62150 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ähtäri Zoo & Farmi

Pandojen ohella eläinpuistossa voi kohdata lumileopardit, pikkupandat, karhut, hirvet ja ilvekset… Ähtäri Zoossa on yli 50 eri eläinlajia luonnonmukaisessa ympäristössä. Eläinpuiston reitti kulkee keskellä vehreää luontoa, ja reitin varrella voi pysähtyä nauttimaan eväitä nuotiopaikoilla. Farmilla pääsee tutustumaan vanhanajan elämäntapaan ja rapsuttelemaan maatilan eläimiä.

Hotelli Mesikämmen

Eläinpuiston oma hotelli, Hotelli Mesikämmen ravintoloineen, keilahalleineen ja kylpylöineen sijaitsee vain 100 metrin päässä eläinpuiston sisäänkäynnistä.

Paljon koettavaa

 

Matkailualueelta ja Ähtäristä löytyy paljon erilaista tehtävää ja nähtävää senioriryhmille. Lyhyen matkan päässä eläinpuistosta ja hotellista löytyy esimerkiksi 18 väyläinen Ähtärin Golf. Keskustassa Pirkanpohjan taidekeskus tarjoaa taiteen ystäville mielenkiintoisia vaihtuvia näyttelyitä ja Findogsin liikkeen yhteydessä toimii ilmainen Lelujen Nostalgiaa -näyttely. Ryhmille on tarjolla myös erilaisia opastettuja kierroksia, joiden aikana tutustuaan esimerkiksi Ähtärin historiaan merkkihenkilöineen tai esimerkiksi Topi Sorsakosken lapsuus- ja nuoruusmaisemiin. Tuurin kyläkauppaankin on vain puolen tunnin ajomatka.

Kulkeminen

Ähtäri Zoo sijaitsee Länsi-Suomessa, valtatie 18 läheisyydessä. Eläinpuisto - Zoo -junaseisakkeelta ja valtatie 18 bussipysäkiltä on eläinpuistoon noin vartin kävelymatka. Katso saapumisohjeet

Pyydä pakettitarjous ryhmällesi 030 62150 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot