• instagram
  • instagram

Tapahtumat

Timo Parvelan uusin tarina on siirtynyt näyttämölle Suomen suurimman kiertävän ammattiteatterin Teatteri Europpa Neljän toimesta. Paten Totti-koira eksyy satamassa konttiin, joka matkaa Kraken laivalla Borneoon. Pate ja Senja lähtevät etsimään Tottia ja törmäävät vanhaan tuttuun viholliseen, joka yllättäin onkin tämän Krakenin kapteeni. Hirmuinen Kapteeni Hahab palaa kuvioihin, tällä kertaa poikansa Nilsin kanssa. Borneon viidakon apinat ja luonto ovat pulassa! Mutta onneksi Pate ja Senja ovat taas neuvokkaita, Kapteeni Hahab taltutetaan ja maailma pelastuu.

Vauhdikas musiikkiseikkailu vie mukaansa kaikki yli 5-vuotiaat! Esitykset Ähtäri-hallissa (Karhunkierros 150), Ähtäri Zoon alueella. Liput 10€/hlö. Alle 3 veloituksetta. Lippuja Zoo Shopista ja www.lippu.fi

semmarit

Tämä 1980-luvun lopussa mieskuoromusiikin rohkeina uudistajina esiin marssinut poikajoukko on esittänyt itse keksimiään lauluja jo kolmekymmentä vuotta. Miehen ikään ehtineet Semmarit ovat juhlavuonnaan 2019 monessa suhteessa se aivan sama ilmiö kuin uransa alussa: omaa musiikkia omalla tyylillä. Tuohon tyyliin kuuluu myös vahvasti huumori ja itseironia, rohkea miehisten tuntojen tutkiskelu sekä vahva visuaalisuus - muutamalla kokemuksen tuomalla naururypyllä höystettynä.

Hotelli Mesikämmenessä erikoismenu klo 16-18

Esityksen kesto n. 80 min. Liput ennakkoon www.lippu.fi ja Zoo shopista.

49101969 2133900236862894 4496106653195698176 n

Tangonuorten ja -junioreiden kilpailu, osana Tangomarkkinoita. Vapaa pääsy. Lisätiedot: www.suomalaisentangonsatumaa.fi

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot