• instagram
  • instagram

Sitoumus205020kestävän20kehityksen20viikko20220FB

Olemme kestävän kehityksen asialla

Meille Ähtärin Eläinpuistossa on tärkeää, että ihmisten ja eläinten lisäksi koko luonto voi hyvin. Haluamme tehdä osamme ympäristön hyvinvoinnin eteen ja olemme laatineet toimenpidesitoumuksen, jolla olemme mukana rakentamassa parempaa Suomea ja maailmaa. Sitoumuksen myötä osallistumme Kestävän Kehityksen toimintaohjelman Agenda2030 toteuttamiseen sekä Suomen omaan yhteiskuntasitoumukseen ”Suomi, jonka haluamme 2050”.

Me Ähtärin Eläinpuistossa sitoudumme vähentämään toiminnastamme syntyvän biojätteen määrää 25 %:lla ja poltettavan jätteen määrää 15 %:lla vuoden 2022 loppuun mennessä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme, asiakkaitamme ja toimittajiamme sitoutumaan ja edistämään yhteistä tavoitettamme! Lisäksi kannustamme jokaista tekemään oman sitoumuksensa kestävämmän tulevaisuuden puolesta!

Pieniä ekotekoja

Viisaat eläinpuistomme eläimet ohjaavat meitä pieniin ekotekoihin. Tartu sinäkin eläinten vinkkeihin ja levitä sanaa myös kotona tai työpaikalla. Eläinten ohjeita pieniin ekotekoihin voit tulostaa tästä:

 Muista sammuttaa valot | Vähennä käsipyyhepaperin käyttöä | Syö lautanen tyhjäksi | Muista lajitella

 

Miten Sinä voit siis osallistua sitoumukseen?


Pienillä teoilla saamme aikaan suuria muutoksia. Näillä vinkeillä osallistut sitoumukseemme ja autat meitä saavuttamaan tavoitteemme:

  • lajittele roskasi lajittelupisteissämme, lajittelupisteet on merkattu karttaan
  • käytä käsipaperia maltillisesti, yksi paperi riittää hyvin! Jos jokainen asiakas käyttää kahden käsipyyhepaperin sijaan vain yhden, tuotamme 137 kg vähemmän poltettavaa jätettä!
  • pysähdy nauttimaan kahvilastamme ostamasi kahvisi posliinikuppista kertakäyttöisen sijaan.

Toteuta kanssamme kestävää kehitystä!

 

Lue lisää sitoumuksestamme: https://www.sitoumus2050.fi/web/sitoumus2050/selaa-sitoumuksia#//details/320050

#Agenda2030 #sitoumus2050

 

 

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot