• instagram
  • instagram


Hauskaa tekemistä ympäri vuoden

Ähtäri Zoosta ja lähialueelta löytyy paljon hauskaa tekemistä koko perheelle vuodenajasta riippumatta.

Pyydä tarjous

Fatbike Mesikämmen

Tutustu Ähtäri Zoon lähimaastoon läskipyörällä! Ähtäri Zoon läheisyydessä on helppoja, alle kymmenen kilometrin mittaisia reittejä, sekä haastava muutaman kilometrin mittainen luontopolku. Näiden reittien varrella on myös laavu ja kota, sekä tietysti hotellitasoista palvelua.

 

Lue lisää >

 
 

Flowpark – paras tapa viettää vapaa-aikaa!

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa pääsee testaamaan kestääkö kantti. Seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta. Lukuisia erilaisia tehtäviä pääsee suorittamaan jopa kymmenien metrien korkeudella. Tehtävät ovat yläköysiratoja sisältäen mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Flowpark on tarkoitettu kaikenikäisille seikkailumielisille ikään katsomatta – haastetta löytyy niin tavallisille tallaajille kuin kokeneille eräjormille!

 

TUTUSTU TARKEMMIN >

Ähtärin Zoo Golf

Ähtärin Golfin 18-väyläinen kenttä sijaitsee kauniissa maisemissa Moksunjärven rannalla ja tarjoaa pelaajille sekä haastetta että vaihtelua. Kentän niin sanotun vanhan puolen 9 väylää on aikanaan rakennettu historiallisen Moksun tilan ympäristöön, jonka juuret ulottuvat peräti 1500-luvulle saakka. 2013 avattu uusi puoli sisältää yhdeksän väylää entisen Mini-Suomen maisemissa ja siellä pelaaja pääsee muun muassa puttaamaan eduskuntatalon edustalla. Range, chipping green ja puttiharjoitusalue takaavat monipuoliset harjoitusmahdollisuudet. Tunnelmallinen klubi palvelee golfareita rennolla otteella.

 

GOLFPAKETTI ALK. 78 €/HLÖ, VARAA >

 
 

Ähtärin ladut kutsuvat

Ähtärin alueella on noin 150 km:n latuverkosto, josta 80 km on Paana-latukoneella hoidettua perinteisen/luistelutyylin hiihtolatua. Valaistua latua on Mustikkavuoren liikuntakeskuksen alueella noin 6 km ja Ähtärin matkailukeskuksessa 5 km. Mustikkavuoren latuprofiili on paikoitellen vaativa, sen sijaan matkailukeskuksen 5 km:n latu sopii myös perheen pienimmille. Sekä Mustikkavuoren että matkailukeskuksen latujen varsilla on laavut. Sivukylillä on myös hyviä hiihtoreittejä, kuten Alastaipaleen valaistu 1 km latu.

 

LUE LISÄÄ JA KATSO LATUTILANNE >

 

Kulttuurikohteita

Ähtärillä on kulttuurinnälkäisille paljon tarjottavaa museoista erilaisiin näyttelyihin. Tutustu lisää:

 

KOTISEUTUMUSEO >
KANSAKOULU- JA METSÄKOULUMUSEOT >
KESKUSTAN KULTTUURIREITTI >
MUISTOMERKIT >
PIRKANPOHJAN TAIDEKESKUS >
LELUJEN NOSTALGIAA -NÄYTTELY >

 

 
 

Mesikämmen kylpylä

Koko perhe polskimaan! Mesikämmen kylpylästä löydät: kuntountialtaan, lastenaltaan, vesihieronta-altaan, porealtaan, 3 saunaa, joista yksi tilaus-sauna, kabinetin, kioskin B-oikeuksin sekä kuntopisteen (maksuton kylpylän kävijöille). Kylpyläosastolla on myös inva-WC ja suihkutuoleja.

 

KATSO AUKIOLOAJAT JA HINNAT >

 

Mustikkavuoren liikuntakeskus

Mustikkavuoren liikuntakeskus sijaitsee Ähtärin keskustan läheisyydessä Virtaintien varrella. Mustikkavuoren liikuntakeskusksesta löytyy: jäähalli, ampumarata, pesäpallokenttä, yhteys hiihto- ja ulkoilureitistöön, sauna ja avanto talviuinnin harrastajille sekä frisbeegolfpuisto, jossa 10-väyläinen aloittelijoille ja perheille sopiva perherata ja 20-väyläinen vaativampi kisarata.

 

LUE LISÄÄ >

 

 
 

Valkeisen poropuisto

Valkeisen poropuistossa pääset aistimaan Lapin tunnelmaa. Poropuistossa asustelee tällä hetkellä yhdeksän poroa: Ajokkaat Veikka-Kulta sekä Ville-Galle, ajokasoppilaat Valtti-Hermanni, Väinö-pötkö, Visa ja Viljami sekä tytöt Vilma ja Vilja ja kevään 2016 vasa Valhalla. Porot ovat kaikki kesyjä ja rakastavat jäkälää, jota pääsee poropuistovierailun aikana poroille syöttämään. He kaikki toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi Poropuistoon ja poroajelulle.

 

Lue lisää >

 

Ähtäri oppaan matkassa

Varaa opas Ähtäri-retkelle kokonaiselle ryhmälle tai vaikkapa yksittäiselle perheelle. Opas voi hypätä matkaan bussiin tai vaikka tavalliseen henkilöautoon! Lue lisää:

 

YLEIS- JA TEEMAOPASTUKSET >
TOPI SORSAKOSKEN ÄHTÄRIÄ -TEEMAOPASTUS >

 

 
 

Luonto- ja kuntoilureitit

Ähtärin matkailualueelta Ähtäri Zoon ja Hotelli Mesikämmenen läheisyydestä löydät kolme erilaista luonto- ja kuntolureittiä. Lisäksi voit tutustua suunnistukseen tai harjoitella omatoimisesti ilmaisella MOBO-mobiilisovelluksella. Noin 27 kilometriä Ähtärin keskustasta koiliseen, sijaitsee luonnonkaunis Arpaisten ulkoilualue.

 

MATKAILUALUEEN LUONTO- JA KUNTOILUREITIT >
ARPAISTEN ULKOILU- JA VAELLUSREITTI >

 

 

Pandala Hoitola

Luonnollisen hyvä fiilis luonnonmukaisilla hoidoilla ja terveysliikunnalla. Nyt Hotelli Mesikämmenestä, luonnon omasta hotellista, myös monipuoliset luontaishoidot ja terveysliikuntapalvelut

 

Tutustu tarkemmin >

 

UUSI kuntosali Mesikämmenessä

Hotelli Mesikämmenen yhteydessä on nyt myös kuntosali, joka on avoinna klo 9 – 20. Kuntosalin käyttö sisältyy hotellin asukkaiden huonehintaan, muille hinta on 10 €/kerta. Avain Hotelli Mesikämmenen vastaanotosta. Salilla on perusvarustuksen lisäksi myös kolme spinning-pyörää ja virtuaaliohjattu spinning.

 

Tutustu tarkemmin >

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot