• instagram
  • instagram

Koe aitoa maalaiselämää Ähtäri Zoo Farmilla

Tarina kertoo, että 1900-luvun alkupuolella maaseudulle syntyi paljon lapsia. Kyläläiset totesivat, että lapsille tarvitaan koulu, joten he kääntyivät kunnanisien puoleen. He lupasivat etsiä kouluun opettajan, jos kyläläiset kunnostavat vanhan tilan koulukäyttöön sopivaksi. Suurella sydämellä ja kovalla työllä tila pihapiireineen, navettoineen ja talleineen sekä laitumineen saatiin komeaan kuntoon.

Farmilla sinulla on mahdollisuus tehdä aikamatka 1900-luvun alkuun

Talon väki kutsuu sinut kokeilemaan ja viettämään aitoa maalaiselämää! Hoida maatilan eläimiä, kuten kyyttöä, Lapin lehmää, possuja, kanoja ja lampaita. Rapsuttele suomenhevosta ja syötä vuohille ruohotupsuja. Osallistu tilan elämään, tutustu vanhoihin pihaleikkeihin ja tapaa aito seppä työssään hämyisessä pajassa. Nauti kaffekupillinen tuvan uunin lämmössä ja kuuntele rukin surinaa, kun emäntä kehrää villalankaa. Räsymatot kertovat raidoissaan mukavia muistoja menneestä - tule mukaan osaksi tarinaa!

Aukioloajat

Farmi on avoinna joka päivä klo 10-14. Muina aikoina ryhmille ja tilauksesta myös kokous- ja juhlatilana. Lisätietoja 030 62150, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pyydä tarjous

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot