Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Ahtari Zoo MTB

Ähtäri Zoo MTB Talvimaastopyöräilytapahtuma 24.2.

Ähtärissä järjestetään 24.2.2024 talvimaastopyöräilytapahtuma. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa, ja viime vuoden tapahtumasta onkin otettu kaikki opit ylös ja luvassa on entistä hienompi talvipäivän ohjelma! Nyt voit ilmoittautua edullisemmin ennakkohintoja hyödyntäen vuoden loppuun asti, ja jos sinulla on käyttämättömiä liikuntaetuja (Smartum, Epassi, Edenred) saat ne todelliseen hyötykäyttöön ilmoittautumismaksussa (aikuinen 40€, lapsi 10€). Katso tarkemmat tiedot suoraan Moneskon sivuilta täältä

Kilpailussa on useita eri sarjoja, joista löytyy varmasti sopiva jokaiselle, olit sitten aloitteleva talvipyöräilijä tai lajin konkari. Myös reittejä löytyy erilaisia: valittavana on 10, 25 ja 50 km reitti. Sähköpyöräilijöille on erikseen 25 ja 50 km sarjat. Pyöräilykilpailussa kaikilla reiteillä on sekä upeita metsäosuuksia että tieosuuksia. Tänä vuonna voi osallistua myös joukkueena! 

Talvipyöräilyyn suositellaan läskipyörää tai leveärenkaista maastopyörää, koska kapearenkaisella pyörällä ajaminen ei onnistu. Hyvä ja säänmukainen varustus on huomioitava, ja pyöräilykypärä on pakollinen varuste.

Tapahtuman kilpailukeskuksena toimii Ähtäri Zoo Camping (Karhunkierros 229, 63700 Ähtäri). Siispä tervetuloa haastamaan itsesi ja kisaamaan aikaa vastaan pidemmillä reiteillä tai vaihtoehtoisesti nautiskelemaan liikunnan ilosta ja raikkaasta ilmasta kiertämällä Retki-reitti rennommin. Myös yleisö on tervetullutta seuraamaan kilpailua ja kannustamaan osallistujia.

Tapahtuman järjestää Ähtärin Matkailu Oy yhdessä Ähtäri Zoon, Ähtärin kaupungin ja Ähtärin Valppaan kanssa. Tapahtumajohtajana toimii meidän oma intendentti Marko Haapakoski. 

Kilpailuun osallistuneet pääsevät kilpailun päätteeksi rentoutumaan Hotelli Mesikämmenen kylpylän saunoihin ja altaisiin. Ruokailu on alueella mahdollista omakustanteisesti. Illan voi päättää hyvän musiikin parissa, kun Ä-klubin lavalle astelee Irina!

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä