Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Farmin joulumarkkinat 9.12.

Farmin joulumarkkinat 9.12.

Farmin tunnelmallinen maalaistilan piha on mitä parhaimmillaan nyt joulukuussa. Kaunis punainen tupa erottuu valkoisen lumipeitteen ympäröimästä maisemasta ja tutut eläimet tervehtivät tulijoita -jotkut jopa kerjäävät lempeitä rapsutuksia. Farmin tuvassa on toiminut  nyt syksyn ajan Ähtärin kaupungin päiväkotiryhmä, mutta markkinapäivänä päiväkodin tilat muuntautuvat markkinapaikaksi ja tuvan lisäksi kuhinaa tulee myös aittaan, navetan ylisille ja koko pihapiirin.

Tue paikallista yrittäjyyttä ja osta samalla merkityksellinen lahja

Markkinat alkavat klo 10, samalla kun eläinpuisto ja matkamuistomyymälä aukeavat, ja päättyvät klo 14. Markkina-alueelle on vapaa pääsy ja sen ajan Farmilla voi kierrellä katselemassa ostoksia ja maatilan eläimiä. Tarkoitus on viettää mukava talvinen ja jouluinen päivä kauniissa miljöössä. Myynnissä on monenlaista käsityötä, joulukoristetta, kranssia, leivonnaista, hunajaa ja taidetta. Ruokailu hoituu myös joulumarkkinoilla, sillä paikalla on jo aiemmiltakin markkinoilta tuttu lettujen ja muikkujen paistaja. Lapsille on ohjattua toimintaa piparipajassa ja apua saa myös joulupukille kirjeen kirjoittamisessa. Kirjeen voi itse antaa joulupukille sillä pukki ja muori ovat markkinoiden ajan tavattavissa Farmin Aitassa!

Zoo shopista saa myös aineettomia lahjoja

Myös viereisessä Zoo shopissa on päivän ajan tarjouksia pehmoleluilla, pehmeissä korvaläpissä ja pandamaisissa niskatyynyissä. Myymälässä voi vielä myös hyödyntää tämän vuoden liikunta- ja kulttuuriseteleitä ostamalla tulevan vuoden vuosikortin! Aineeton lahja on myös aina mieluinen, nappaa siis lahjakortti pukinkonttiin ja lahjan saaja viettää taatusti unohtumatton päivän eläinten puistossa.

Koko päivän on eläinpuistoon tarjousliput paikan päältä ostettuna: aikuiset 20€ ja lapset 10€! 

 Lue lisää tapahtumasivulta ja katso mitä Facebook-tapahtumassa jo markkinoidaan!

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä