Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Farmin Maalaismarkkinat 12.8. -vapaa pääsy!

Farmin Maalaismarkkinat 12.8. -vapaa pääsy!

Tunnelmallisella Farmilla on jälleen maalaismarkkinoiden aika. Edelliset markkinat vietettiin Pääsiäisenä, ja aurinkoisena päivänä niin myyjiä kuin ostajiakin oli runsaasti. Maalaismarkkinoista on tulossa meillä täällä perinne, ja seuraavat ovat tasan kuukauden päästä -12.8. klo 10-14. Markkina-aikaan on Farmin alueelle vapaa pääsy. 

Odotamme paikalle jälleen kymmeniä myyjiä erilaisine kojuineen. Luvassa käsitöitä, leivoksia, puutöitä ym. mukavaa. Myös lapsille löytyy paljon tekemistä pihapiiristä! Klo 12.30 on Farmin ruokintakierros, joka on suosittu niin pienten kuin isojenkin keskuudessa. Kierroksella eläintenhoitaja opastaa Farmin eri eläinten aitauksille ja kullekin eläimelle viedään omia herkkuja (porkkanaa, leipää ja heinää). Kierros kestää n. 20min. Klo 13.30 järjestetään ponitalutusratsastusta Farmin omalla ponilla (5€).

Farmin seppä takoo pajassaan, ja seppä kertoo mielellään niin menneiden aikojen sepän työstä kuin minkälaista tekeminen on nykypäivänä. Pajassa on esillä sepän tuotteita ja mukaan löytyy varmasti jotain omaan kotiin tai tuliaisiksi.

Päivitämme markkinoiden ohjelmaa niiden omille sivuille. Vielä voit myös varata ilmaisen myyntipaikan! Tule kokemaan markkinoiden tunnelma myyjän kannalta, ja kokeile riskittä itse tekemiesi tuotteiden myyntiä muidenkin iloksi. Paikanvarausohjeet markkinasivuilla. 

Tervetuloa!

 

 

 

 

 

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä