Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Ilta eläintenhoitajana!

Ilta eläintenhoitajana!

Oletko aina halunnut kurkistaa eläinpuiston kulissien taakse? Mitä eläintenhoitajien arkeen oikein kuuluu, ja miltä puisto ja tarhat näyttävät hoitajan silmin? Onko puistoa kierrellessä ollut vaikea bongata jotain eläintä, tai oletko aina halunnut nähdä lähempää pikkupandan tai leikkivän saukon?

Kesän ajan on mahdollisuus päästä maanantai-iltaisin kiertämään osa eläinpuistoa oppaan kanssa ja suorittaa samalla eläintenhoitajan tyypillisen iltakierroksen toimia. Kierroksen aikana virikkeellistetään eläimiä ja viedään iltaruoat. Opas kertoo eläimistämme, lajiensuojelusta ja eläinpustossa tehtävästä tärkeästä työstä, joka ei aina katsojan silmiin ulotu. Puistomme lähes kaikki eläimet ovat aktiivisempia iltaisin ja öisin, ja siksi paremmin nähtävillä iltapala-aikaan. Kierrettävät tarhat ovat: pikkupanda, visentti, hirvi ja saukko. Joukossa on siis pientä ja siroa, kuten myös eläinmaailman isoimpia nisäkkäitä.

Jos kierrät muuten eläinpuiston päivän aikana, voit jättää kyseiset tarhat vähemmälle tarkastelulle ja palata illalla oppaan kanssa. Tai jos sinulla on vuosilippu taskussa, niin maksat vain 10€ lisämaksun! Tällaista elämystä ei pääse muualla kokemaan. 

Ilmoittauduthan etukäteen viimeistään opastuspäivänä klo 15 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse ark. klo 9-16 030 6215 444

Max 10 henkilöä / päivä
Lapset mielellään huoltajan seurassa. Ryhmät pidetään pieninä, jotta kaikki pääsevät osallistumaan mahdollisimman paljon.

Hinta: 10€/hlö (+eläinpuistolippu/vuosilippu)

Opastuspäivät: 10.7 (TÄYNNÄ) / 17.7 (TÄYNNÄ) / 24.7 (TÄYNNÄ) / 31.7 / 7.8

Aika: klo 19

Kesto: n. 1,5h, huom! kierros tehdään kävellen

 

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä