Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Matkamessut 2024 täältä tullaan!

Matkamessut 2024 täältä tullaan!

Kotimaanmatkailu tarjoaa mahdollisuuden tutustua oman maan kulttuuriin, historiaan, luontokohteisiin ja muihin mielenkiintoisiin paikkoihin. Matkailijan näkökulmasta se on useimmiten myös edullisempi vaihtoehto kuin ulkomaamatka, ekologisempi kuin lentomatkaa vaativa kohde ja toisaalta myös tärkeä keino tukea kotimaan matkailuelinkeinoja ja paikallisia yrityksiä. Moni suomalainen yritys on riippuvainen kotimaan matkailijoista, niin myös me.

Siksi olemme tänäkin vuonna mukana Helsingin matkamessuilla 19.-21.1. Messukeskuksessa. Paikalla on satoja kotimaan- ja ulkomaan matkakohteita ja matkailualalla toimivaa yritystä. Perinteisesti matkamessuilta käydään hakemassa inspiraatiota, bongaamassa tarjouksia ja uutta tietoa. Olemme Pohjanmaan yhteisosastolla 6k48 ja meidät tunnistaa yhteisistä pirteän pinkeistä paidoista Villi Länsi -osastollamme. Tule rohkeasti moikkaamaan! Autamme sinua suunnittelemaan seuraavaa mahdollista reissuasi Suomen Villiin Länteen -eli Etelä-Pohjanmaalle, voit tervehtiä pandamaskottiamme, ottaa mukaan söpöt pandakorvat, uuden Ähtäri-lehden ja ehkä saat vielä mukaasi myös etukupongin kesällä avattavaan upouuteen kylpyläämme Hotelli Mesikämmenessä!

Parasta messuilla on aina kohtaamiset ihmisten kanssa, joten toivottavasti joku teistäkin pääsee meidän juttusille -kerromme mielellämme lisää Ähtäristä, eläinpuistosta ja sen asukeista. 

 

 

 

 

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä