Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Suunnittele kesä ajoissa ja säästä

Suunnittele kesä ajoissa ja säästä

Aikainen lintu madon syö, sen on varmasti jokainen kuullut, ja jälleen se pitää paikkansa. Jos suunnittelet kesän lomapäivää eläinpuistossa jo nyt, niin säästät jopa 15% ostaessasi ennakkoliput 16.6. mennessä lippukaupastamme. Lippukaupasta ostettu päivälippu on voimassa 3kk, eli koko kesän ajan. Voit tyytyväisenä tulla heinäkuun ihmisjoukkoon, kävellä portille jonottamatta ensin lipunostoon ja tietää, että säästit esimerkiksi neljän hengen perheen kohdalla jopa 20€! 

Kesällä lippuhinta siis nousee tuttuun tapaan, mutta siihen on myös selitys: Kesällä puiston aukioloajat pitenevät useammalla tunnilla, kierroksella sijaitseva laivakahvila sekä Kaakkolammen kahvila avaavat ovensa, samoin yhdistyksien pitämä kesäkahvila Farmin tuvassa jatkaa viime kesältä tuttua toimintaa, eläinopastuksia järjestetään joka päivä puiston puolella ja kierroksen lopussa sijaitsevalla Farmilla voi liittyä päivittäiselle ruokintakierrokselle. Sitä suuremmalla syyllä siis kannattaa liput varata jo nyt. 

Tänä kesänä eläinpuisto juhlii 50-vuotista taivaltaan erilaisin tapahtumin, jotka päivitämme 50v juhlavuosi-sivulle. Seuraathan sieltä tapahtumia ja liity mukaamme juhlintaan!

 

 

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä