Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Tutustu mehiläistarhaukseen!

Tutustu mehiläistarhaukseen!

Oletko aina halunnut tietää mistä hunaja oikeasti tulee ja miten se päätyy purkkiin asti? Tai oletko kenties haaveillut omasta mehiläistarhasta? Kiinnostaako sinua miltä mehiläispesä näyttää ja miltä tuntuu olla tuhansien mehiläisten ympäröimänä -turvallisesti?

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua lähemmin näihin luonnon tärkeisiin pölyttäjiin meillä puistossa. Vielä mehiläiset eivät suinkaan ole uhanalaisia, mutta maailman mehiläiskannat ovat kärsineet 1990-luvun puolivälistä alkaneesta mehiläiskadosta, jonka syyksi on epäilty viruksia, sieniä ja torjunta-aineita.

Ähtärin eläinpuistossa järjestetään mehiläistarhakierroksia kesän ajan joka keskiviikko klo 14. Varaathan kierroksen ennakkoon viimeistään edeltävänä päivänä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla ark. klo 9-16 030 62 150. Kierroksen hinta on 20€/hlö ja siihen kuuluu suojavaatteet sekä opastus. Opas kertoo mehiläistarhauksesta ja pääset lähelle mehiläispesiä turvallisesti. 

Kierrokselle lähtö on Zoo Shopin edestä, pesät sijaitsevat lähellä Ähtäri Zoon pääsisäänkäyntiä, eli pitkää kävelymatkaa ei ole.

Kierroksen oppaana toimii Luomuhunajan tuottaja Arto Ala-Vannesluoma. Tohnin Äijän hunajaa voit ostaa Zoo Shopista.

 Lahjakortti 2

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä